sven

AMAB sysselsätter cirka 50 montörer på årsbasis. Produktionsutrustningen består av gradsax, kantpress, rullbockmaskiner, kantvik, bandputsar, pelarborrmaskiner, svetsmaskiner, laserinstrument och optiska instrument för avvägning och uppriktning, samt instrument för vibrationsmätning och balansering. Dessutom har vi en omfattande utrustning för lyft och tunga transporter såsom domkrafter, luft- och eldrivna lyftblock, luftkuddar, rullblock, specialvagnar, gaffeltruckar och hjullastare. Tack vare detta kan vi erbjuda kompletta lösningar.

Vår långa erfarenhet av rekrytering och bemanning inom vårt eget företag, samt skicklig personal och leveranssäkerhet, har gjort att vi ofta får förfrågningar om uthyrning av personal. Vi bistår på alla sätt vi kan, för att våra kunder ska ha goda förutsättningar för full produktion och klara arbetstoppar i sin verksamhet.

Vårt huvudkontor är beläget på Fallebergsvägen 23 i Arvika, där vi finns i en egen industrifastighet med byggnadsytan 1100 m² samt kallförråd  på 450 m². Fastigheten är väl utrustad för verksamheten och har heltäckande travers med 3,2 tons lyftkraft.

Företaget är sedan maj 2010 även representerade i Karlstad, detta för att bättre kunna serva våra kunder i den regionen.

Vi har kollektivavtal med IF Metall, Unionen och Ledarna och är medlemmar i Paper Province samt anslutna till Teknikföretagen.

Vår förhoppning är att AMAB skall uppfattas som en av de bästa leverantörerna med avseende på kvalitet, leveranssäkerhet och flexibilitet.

Vi ställer gärna upp med förslag på lösningar och lämnar offerter.

AMAB