sven

Nyheter

Ny ägare av AMAB

AMAB har fått ny ägare ! Karlstadbon Thomas Olsson förvärvade den 15 augusti samtliga aktier i Arvika Montage AB. Thomas har lång erfarenhet som affärsutvecklare inom näringslivet och vi ser med tillförsikt fram emot en fortsatt positiv utveckling och expansion för företaget.

Samtidigt tillsätts även en extern styrelse med många års erfarenhet inom industrisektorn och affärsutveckling genom Ronnie Andersson, Lennart Proper och Bengt-Göran Bengtner.

Vår duktiga personal, kunder, leverantörer och samarbetspartners kan känna sig trygga med att AMAB har fått en stabil och långsiktigt satsande ägare. Vi tidigare ägare, Lars Fredell och Arne Gustafsson, vill samtidigt efter 36 år i företaget tacka alla för tiden som varit och önskar Thomas lycka till och kommer självklart att vid behov stötta honom på alla vis under en övergångsperiod.

Senaste nytt

Företagsåret 2020 – reflektioner och insikter

AMAB inledde 2020 med lägre intensitet än hur 2019 avslutades likt många andra företag i samma bransch. I mars slog Covid – 19 till och bromsade upp verksamheten ytterligare. Sammanfattningsvis summeras årets första kvartal som avvaktande. Under andra kvartalet etablerade…

Ny ägare av AMAB

AMAB har fått ny ägare ! Karlstadbon Thomas Olsson förvärvade den 15 augusti samtliga aktier i Arvika Montage AB. Thomas har lång erfarenhet som affärsutvecklare inom näringslivet och vi ser med tillförsikt fram emot en fortsatt positiv utveckling och expansion…

AMAB ny leverantör till Forsmarks Kraftgrupp/Vattenfall

Vi är nu en godkänd leverantör till kärnkraftsindustrin. Uppdraget sträcker sig till 2021-04-01 och innefattar mekaniskt underhållsarbete på turbin och generator.


Nyhetsarkiv