sven

Nyheter

Företagsåret 2020 – reflektioner och insikter

AMAB inledde 2020 med lägre intensitet än hur 2019 avslutades likt många andra företag i samma bransch. I mars slog Covid – 19 till och bromsade upp verksamheten ytterligare. Sammanfattningsvis summeras årets första kvartal som avvaktande.

Under andra kvartalet etablerade sig AMAB på Arvika Gjuteri för att vara en drivande aktör i till- och återuppbyggnaden av den fastigheten som brann under våren.

– Det var en komplex uppgift med ständig tidsnöd, små ytor och över 150st verkare på plats samtidigt. Ett projekt som skiljer sig från det vi utfört tidigare. En riktig utmaning som har lett till att vi och vår personal utvecklats mycket säger Thomas Olsson, VD på AMAB.

Under året har AMAB även utfört projekt på alla tunga bruk och industrier i Mellansverige och arbetat tillsammans med företag från Norge, Finland och Tyskland. – Även om vi hade en långdragen start ser vi tillbaka på ett väldigt händelserikt och roligt år där vi har fått visa vilken kompetent personal vi har. En av AMABs absolut viktigaste styrkor avslutar Thomas.

Senaste nytt

Företagsåret 2020 – reflektioner och insikter

AMAB inledde 2020 med lägre intensitet än hur 2019 avslutades likt många andra företag i samma bransch. I mars slog Covid – 19 till och bromsade upp verksamheten ytterligare. Sammanfattningsvis summeras årets första kvartal som avvaktande. Under andra kvartalet etablerade…

Ny ägare av AMAB

AMAB har fått ny ägare ! Karlstadbon Thomas Olsson förvärvade den 15 augusti samtliga aktier i Arvika Montage AB. Thomas har lång erfarenhet som affärsutvecklare inom näringslivet och vi ser med tillförsikt fram emot en fortsatt positiv utveckling och expansion…

AMAB ny leverantör till Forsmarks Kraftgrupp/Vattenfall

Vi är nu en godkänd leverantör till kärnkraftsindustrin. Uppdraget sträcker sig till 2021-04-01 och innefattar mekaniskt underhållsarbete på turbin och generator.


Nyhetsarkiv