sven

Nyheter

AMAB växer västerut

Efter vår lyckade expansion österut (Karlstad med omnejd) riktar vi nu blickarna mot väster och har nyligen startat upp vårt systerföretag i Norge. Namnet på vår norska filial blir förstås Arvika Montasje AS. Samtidigt tecknade vi hyresavtal med en internationell aktör i Sarpsborg, som ligger centralt i en av Norges mest expansiva regioner. Vi har mycket förfrågningar från norska kunder, men även svenska som vill ha en seriös samarbetspartner i Norge, och ser med spänning fram emot AMAS fortsatta utveckling.

Senaste nytt

Ny ägare av AMAB

AMAB har fått ny ägare ! Karlstadbon Thomas Olsson förvärvade den 15 augusti samtliga aktier i Arvika Montage AB. Thomas har lång erfarenhet som affärsutvecklare inom näringslivet och vi ser med tillförsikt fram emot en fortsatt positiv utveckling och expansion…

Toppvärvning till Karlstadkontoret

Vi hälsar Per Holm välkommen som ny platschef i Karlstad. Per har varit egen företagare och haft tillverkningsverkstad för stålkonstruktioner i 25 år. Han har alltså gedigen erfarenhet från bygg- och industrisektorn och passar som hand i handske hos oss….

AMAB ny leverantör till Forsmarks Kraftgrupp/Vattenfall

Vi är nu en godkänd leverantör till kärnkraftsindustrin. Uppdraget sträcker sig till 2021-04-01 och innefattar mekaniskt underhållsarbete på turbin och generator.


Nyhetsarkiv