sven

Nyheter

Mast- och stolparbete

Personalen är vår största tillgång – utbildningspaket ledde till nytt kontrakt.

Under 3 veckor kring årsskiftet genomförde vi en specialkomponerad personalsatsning där 8 av våra montörer deltog. Paketet bestod av fallskyddsutbildning med räddning av nödställd, samt läkarundersökning/konditionstest för erhållande av ”tjänstbarhetsintyg för mast- och stolparbete”. Detta ledde i sin tur till att vi kunde teckna ett långsiktigt samarbetsavtal med Skanska Maskin AB, dotterbolag till Skanska Sverige – ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag. Avtalet gäller montage och service av tornkranar och bygghissar vid Skanskas anläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. Vi stärks därför ytterligare i vår uppfattning att kompetenshöjande åtgärder är rätt väg att gå för att trygga jobben. Andra sänker priserna, AMAB utbildar !

Skanska Maskin – din hyrespartner för effektiva, säkra och hållbara arbetsplatser.

Senaste nytt

Ny ägare av AMAB

AMAB har fått ny ägare ! Karlstadbon Thomas Olsson förvärvade den 15 augusti samtliga aktier i Arvika Montage AB. Thomas har lång erfarenhet som affärsutvecklare inom näringslivet och vi ser med tillförsikt fram emot en fortsatt positiv utveckling och expansion…

Toppvärvning till Karlstadkontoret

Vi hälsar Per Holm välkommen som ny platschef i Karlstad. Per har varit egen företagare och haft tillverkningsverkstad för stålkonstruktioner i 25 år. Han har alltså gedigen erfarenhet från bygg- och industrisektorn och passar som hand i handske hos oss….

AMAB ny leverantör till Forsmarks Kraftgrupp/Vattenfall

Vi är nu en godkänd leverantör till kärnkraftsindustrin. Uppdraget sträcker sig till 2021-04-01 och innefattar mekaniskt underhållsarbete på turbin och generator.


Nyhetsarkiv