sven

Nyheter

Mast- och stolparbete

Personalen är vår största tillgång – utbildningspaket ledde till nytt kontrakt.

Under 3 veckor kring årsskiftet genomförde vi en specialkomponerad personalsatsning där 8 av våra montörer deltog. Paketet bestod av fallskyddsutbildning med räddning av nödställd, samt läkarundersökning/konditionstest för erhållande av ”tjänstbarhetsintyg för mast- och stolparbete”. Detta ledde i sin tur till att vi kunde teckna ett långsiktigt samarbetsavtal med Skanska Maskin AB, dotterbolag till Skanska Sverige – ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag. Avtalet gäller montage och service av tornkranar och bygghissar vid Skanskas anläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. Vi stärks därför ytterligare i vår uppfattning att kompetenshöjande åtgärder är rätt väg att gå för att trygga jobben. Andra sänker priserna, AMAB utbildar !

Skanska Maskin – din hyrespartner för effektiva, säkra och hållbara arbetsplatser.

Senaste nytt

Ny ägare av AMAB

AMAB har fått ny ägare ! Karlstadbon Thomas Olsson förvärvade den 15 augusti samtliga aktier i Arvika Montage AB. Thomas har lång erfarenhet som affärsutvecklare inom näringslivet och vi ser med tillförsikt fram emot en fortsatt positiv utveckling och expansion…

AMAB ny leverantör till Forsmarks Kraftgrupp/Vattenfall

Vi är nu en godkänd leverantör till kärnkraftsindustrin. Uppdraget sträcker sig till 2021-04-01 och innefattar mekaniskt underhållsarbete på turbin och generator.

Julgåva till Barncancerfonden

 I år har vi valt att inte skicka almanackor till våra kunder utan istället skänkt en gåva till Barncancerfonden. 


Nyhetsarkiv